Pokličite nas že danes na +386 5 7302 090 ali pošljite e-mail na info@tip95.si

Čimprej vzpostavite stik z nami. Lahko vam pošljemo naš predstavitveni material in z nami boste začeli potovanje v svet
energetskega varčevanja in proizvodne učinkovitosti.
KONTAKT

SPECIALISTI ZA PAPIRNO INDUSTRIJO

Tip95 je specializirano podjetje, ki deluje na področju prezračevalnih sistemov v industriji papirja in kartona. Ima več kot dvajset letno tradijo in je prisotno na vseh pomembnih svetovnih trgih.

Nadaljevanje

VELIKI PRIHRANKI Z MAJHNO PORABO ENERGIJE

Naše rešitve po meri kupca so projektirane za doseganje velikih prihrankov z majhno porabo energije.

Nadaljevanje

SPOSOBNI, ODZIVNI IN ZANESLJIVI

Naše projekte načrtujejo, razvijajo, izdelujejo in montirajo naši strokovnjaki z enako zagnanostjo od začetka do konca, dokler ne dosežemo zastavljenih ciljev.

Nadaljevanje
 

OBVESTILO O KORONAVIRUSU / COVID-19

Spoštovani partnerji.

Republika Slovenija je 12. marca 2020 razglasila epidemijo nalezljive bolezni SARS-CoV-2(COVID-19). Od takrat v podjetju T I P 95 d.o.o. obratujemo v skladu z vladnimi navodili.

V podjetju si prizadevamo, da bi epidemija imela čim manjši vpliv na poslovanje podjetja. Žal obsega in trajanja epidemije ne moremo predvideti, zato lahko pride do zamud pri odpremi materiala oz. nezmožnosti dostave izdelka.

Glede na trenutne razmere, smo sprejeli določene zaščitne ukrepe, da zagotovimo varnost naših zaposlenih. Pri vhodu in po proizvodnji so na voljo dezinfekcijska sredstva za roke in druga zaščitna oprema. Naši zaposleni v inženirskem oddelku delajo večinoma od doma, vendar smo še vedno vsi dosegljivi na službenih mobilnih telefonih in po elektronski pošti.

Sprejeli smo tudi dodatne ukrepe za povečanje varnosti naših delavcev v proizvodnji in administraciji. Dostavne službe in voznike tovornjakov vljudno prosimo, da počakajo zunaj, kjer lahko manjše pošiljke odložijo na omarico. Ob razkladu oz. nakladu prosimo, da vozniki tovornjakov nosijo zaščitne rokavice in zaščitno masko.

V podjetju se trudimo, da ostanemo zdravi in da delo v našem podjetju poteka čim bolj varno in nemoteno.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in hkrati vam želimo, da ostanete zdravi.